Followers

01 December 2009

Die nak pG...

sedih giler...
hilang sifat kejantanan aku...
hurrrmmmmm....

member klas aku da nak blah da dr poly...
die nak p nursing kat pahang...
dr dlm lubuk benak hati aku nih...
aku rasa sedih sngt...
sbb die rapat ngan aku..
(walopown kitorg slalu gadoh)...
hukhukhukhukhuk....

ape2 pown syg..
kat mana jua ko brada..
kita tetap pren sampai mati kan
kan kan kan....
akhaz...

klu ko tetibe menggatal nak bace blog aku nih daya
aku nak ckp sepatah 2 kata la kat ko,...
ayat aku berbunyi bergini....

...............................................................................................................................

:: ko la member paling sengal yg penah aku jumpe
:: walopwon perangai ko mcm jantan, masakan ko sungguh keperempuanan
:: ko memang giler
:: simpan sume rahsie aku ketat2 k...akhaz...
:: mustie nnt aku windu nak bergado/bertumbuk ngan ko
:: sory syg, sbb aku bnyk kalie buat ko menangis ( padan muke)
:: nnt mustie aku windu kat wow...WPW...
:: aku arap ko bahagia/berjaya di sana...aminnnnnnn
:: trimaz la bnyk2 sbb bakti dan budi ko kepada aku....
:: aku arap ko xkan menduakan lagie balak ko...opzzZZZZZ....
:: napa bnyk kalie aku call numbe celcom ko xdpt...bengong la ko nih....
:: nnt klu ko jumpe awek2 cun kat sna, pas la number kat aku k...
:: n last, aku nak ucap aku lagie skalie trimas sbb bg aku bnyk makanan masa puasa lepas...

:: hope u happy n sucksess gilrs::

..........................................................................................................................................

untuk melepaskan windu aku kat die...
dgn bangga nyer aku nak letak la pic die satu dua kat snie...

korg nak tengok gak?...
betol nak tengok nih???

nak ambik!!!





::nih pic die, gangster bukan???::




::ini time kitorg p mkn2..aku,die,fyfy...::




:: nih plak time klas kitorg meniaga tok ari sukan jabatan ::




:: time jamuan raya jabatan..sengal kan kami..akhaz ::


aku memang ingt nak letak satu dua bijik gamba jerk
tp bukak jerk file pic kat laptop aku
bersepah gambar minah nih..
so aku pown letak la 4 pic jerk..
kang aku letak 10-20 pic kang,
jemu plak korg nak tatap muka die..

akhaz...


p/s: walau mcm mana hodoh pown perangai ko, ko tetap kwn aku...love aaayyyy....



4 comments:

edaya said...

gedik..ko wat aku sedih la gile


btw sayang ko ketat2 doh :(

LubAng jAmbaN said...

akhaz...
bace gak ko akhir nyer...

slamat tinggl daya...
hukhukhuk

edaya said...

gedik la ko.
huhu

ko kan ade EMMA :) hahaha

LubAng jAmbaN said...

emma lain..
ko lain...

nnt xdek spe da aku nak bwk bertekak..
xdek xpe da nak bangkang2 ble aku ckp..
xdek spe da bg aku lauk pauk ble pose nnt...

hukhukhuk...
sedih...
miss you so much damn...

KriTikan PeDas

Grab This