Followers

22 November 2010

Esok Start SPM. Good Luck !!!







esok bermulalah peperangan bagi pelajar-pelajar tingkatan lima di seluruh Malaysia...aku ucapkan selamat kepada semua...semoga target yang selama nih korang impikan tercapai...semoga mak ayah korang kembang kuncup hidung mereka setelah melihat keputusan SPM korang nanti...amin~



kepada mereka yang nak meniru tuh..aku doakan semoga hasil tiruan korang akan selamat dan tidak terkontai dengan pengawas-pengawas yang bertugas..pastikan hasil tiruan korang itu disimpan rapi....


kepada adik perempuanku yang aku sayangi..aku doakan semoga kau dapat buat dengan terbaik..jangan malukan air muka aku...(apa kena mengena dengan air muka aku plak??)...jangan gabra masa jawap nanti..buat dengan tenang dalam susana yang harmoni...aku sentiasa doa kan terbaik untuk kau wahai adik ku..(ceewaaahhhh....)....




lepas dah abis SPM nih..korang boleh la bakar semua baju-baju sekolah  korang..bakar segala buku yang ada..terutama Buku Sejarah dan Add-Math...(dem!!!)....pastuh korang boleh enjoy...buat kerja part-time...pikir pasal kawin  (wahh...ini syok !!)....pastuh korang boleh la termimpi-mimpi kehidupan dekat IPT kegemaran korang...perhhh~...sungguh heaven bila teringat balik lepas masa abis SPM...



tapi !!!...lepas korang da sambung balik study kat IPT...nah !!!...semua heaven jadi macam hell.....lagi pening otak korang...asgmnt sana...project sini..test sana...quiz sini...memang pening..dan lagi banyak dugaan...dan korang akan bercakap dalam hati...'wahh~...syoknya zaman sekolah dulu'....



apa-apa pun..teruskan perjuangan anda...lagi satu pesanan aku..kalau ada sapa-sapa yang suka kutuk-kutuk cikgu..maki cikgu..lukis gambar kartun yang buruk..pastuh tulis...'ini Cikgu Suri Bukan Nama Sebenar...dia sangat B***'...atau pun ada yang tulis kat tandas dengan maker-pen...' Hai, Saya Cikgu Salmah Bukan Nama Sebenar..untuk mendapat perkhidmatan sosial yang mengairahkan..sila conteck number ini..013blablablabla'...aku harap korang mintak ampun la banyak-banyak dengan mereka...kang ilmu yang dorang curahkan kat korang tak berkat..memang susah korang hidup dunia akhirat...



kepada mak ayah kat luar sana..yang tak tahu jadual SPM anak-anak anda..sila download Jadual Sijil Pelajaran Malaysia 2010 di SINI... 



ok...sampai disini sahaja coretan aku kali nih....jumpa lagi di hari dan waktu yang berbeza...chaw cin chiee~  ^.^


p/s: semoga ramai pelajar yang dapat berguni-guni A pada SPM 2010...insya'allah.....

4 comments:

apezs shah said...

semoga berjaya adeknya yea...;)

CiPoT CeDoT said...

trimaz pez.... ^.^

*Laut China Selatan* said...

yup, mmg hell lahh kan msuk ipt !
HAHAHA

CiPoT CeDoT said...

haa..taw xpa...lagi best zaman skola dulu..lepak sepanjang hari...hekhek....

KriTikan PeDas

Grab This