Followers

04 February 2010

XkaN TeRpiSah

perhh...tajuk x boleh nak jiwang lagi ker???

sebenar nya aku x taw nak letak tittle apa kat post nih..soo aku taboh je laa..sal kan ada tajuk nye x..hekhekhek...

bersama kuuu......
bersama ku walau di mana juaaaaa!!!!...( not tinggi ya adik2)
( sila nyanyi ikowt rentak iklan digi...ikowt ton dan not yg betol.)

aku x taw la lagu nih ada kaitan ke x ngan post aku kali nih...hekheklhek


hari nih aku nak crita sikit kat korg barang2 yang selalu aku bawak...ke hulu ke hilir, ke mana mana pon aku akan bawak natang2 nih,..kalau aku klua tanpa brg2 nih...rasa mcm terlupa bwk sebelah tangan..korg penah tertinggl sebelah tangan x??....xpenah kan..haaa tuh bermakna korg x boleh nak paham perasaan aku bila tertinggal natang2 nih....huh~~

antara barang-barang yang slalu ada ngan aku ialah....


number 7:



nih aku panggil kain taik cicak..sbb warna die hitam putih..kalau klua, wajib nya aku bwk bende nih..ye la nnt senang nak lap hingus...kadang2 hidung aku nih biadap skit..tengok perempuan cun jerk.terpancot darah...soo aku guna kan la kain nih tok lap hidung yg berdarah tuh...

dulu2 awek aku ska tengok mobie cita hindustan..( dulu punya awek, skrg xdek awek..hukhuk)...so aku guna la kain nih..kowt2 nnt awek aku dok menangis huahuahua..boleh la aku tunjuk sifat romantik aku dengan lap air mata die...hekhekehk...romantik sungguh aku nih...


number 6



haaa nih pon penting gak...aku x taw la napa aku suka bebenor mkn swingum nih...memang enak laa...meby masa mak aku mengadung kan aku..die menyangap makan swingum kowt..kowt laa kan.....


number 5



nih pon aku slalu bwk...kehulur kehilir aku bawak natang nih..nih la cincin tunang aku..hekehkehk....susah la nak nampak aku tangal kan cincin nih..aku akan tanggl kan kalau nak masok toilet jerk..kalau seminggu tuh aku x masok toilet..makna nye memang cincin nih bertenggek je la ngan aku...( tp kalau da seminggu x masok toilet masalah beso tuh..)


number4



wallet nih memang wajib la kan..sini la dok nya ic, lesen, gambar2 prono dan ect...sini jugak la kadang2 terselit nya isi hati aku...aku jenis suka tulis something kat kertas..pastuh aku simpan kat wallet...sapa jumpa tuh bertuah bebenor laa..hekhekhek

ehh??...lupa nak info...nih wallet ada org tersayang hadiah kan...sapa??...haa mana leh bg taw...die bg masa die nk grak p kuantan....kan best kalau suma brg org bagi..x la abis duit aku nak menyoping..harharhar....


number 3



nih kalau xdek nih..memang aku xboleh hidup...mana x ye nyer...kang tetibe ada emegensi..haa x ke susah...

hp nih musti la kene bwk..kowt2 ada skendel2 nak msj2 ker..awek2 lama nak kontek2 ker...peminat2 fanatik nak miscall2 ke..senang nnt..kan?..hekhekhek..lagi satu kegunaan hp nih yg paling aku suka sbb camera die..perh...puas bai tangkap gambo..aku nih da la jenis menyangap snap pic..walopon muka mcm longkah pecah..( org ensem mana nak ngaku ensem..hekehkehek)....


number 2



cermin mata...da tentu2 la kene bwk...aku nih da la rabun itik..kang x bwk spek kang..mau kelam je dunia ku yg indah bermai nih..( perhh ayat...)....kadang2 time tido pon aku pakai gak spek nih..sbb nak bg mimpi aku nmpk jelas skit...kalau x pakai..kabur je mimpi aku tuh...so kepada sapa2 yg rabun tuh..time tido pakai spek..nnt kalau mimpi basah pon syookkkk jer rasa......hekhekhek


tempat pertama



yeyyyy...rokok yg aku sayangi...hekhekhek.....

kalau bende lain tertinggl xpa...tp jgn la rokok aku tertinggl..memang sedih laa..rasa mcm putus cinta,..hukhukhuk..tp so far memang x penah tertinggl la natang nih dr genggaman aku..sbb setiap kali nak klua..pasti natang nih yg aku angkot dlu masok dlm poket..hekhekhek...

:: rokok membahayakan kesihatan::

ok, nih je la aku nak kongsi ngan korg....xdek bende2 pelik pon yg aku bwk kehulu kehilir..ada org tuh, siap bwk tangkal laa,ubat nyamuk laa, ubat kurap laa, kain kafan laa..tp aku jus a simple stuff....hekhekhek...

ok, trimaz kerana meluangkan masa, caw cin cawwwwwwwww....

11 comments:

~~dieylah~~ said...

oowhh..dh btunang upenye..p yg ke-7 cantik..hihi..suke3 putih hitam ni..:D

CiPoT CeDoT said...

jus kiding je laa...
xkan la muka buruk mcm nih da bertunang..
hekhekhek...
( org ensem x ngaku die ensem)..
harharhar...

~~dieylah~~ said...

yeke...JUS kiding je..bkn JUST ke.hik3..gurau je..
kwn sy ckp awk ensem..dia krim slm..:D

Anonymous said...

canTik mata dia..^_^

~Ru~

CiPoT CeDoT said...

dielah: alaa tertinggal huruf T pon nak bising ker..hekhekhek....kwn awak ckp saya ensem??..waauuu..trimaz...terkesima sebentar..harharhar...ckp kat kwn awak...saya kim salam...ckp kat kwn awak..die pon cantik jugak..(aku penah tengok die ker)..huh~~


ru: hekhekhek...trimazzz....mata tuh penuh ngan rasia taw..harharhar

Anonymous said...

hehehe...adoiiyaa..mata bnyk rasia..n mata itu pndai menggoda sioT.! hahahaha.!!
n the result is..dia da peminat la weyhhh..
hihihihih...^_^
jgn marah...;p

~Ru~

CiPoT CeDoT said...

peminat???
who??
harharhar...
mcm2 la ru nih....

Anonymous said...

haha..tu..ada org ckp wan encem..siap kim sLam agy..wow.! hihi..

~Lu~

;p

CiPoT CeDoT said...

hekhekhek....
kat dlm pic je ensem..
kat lua muka mcm org pecah rumah..
harharhar....
(sedar diri pon)...

Anonymous said...

aiseyh.kat luar pn muka encem la..ish3...
;p

haha..lupa plak..bangga cheq wan nanyi lagu digi ngn betoinya D ats tu haa..haha.! tima kcih noO..
bangga owh cheq jd pgguna digi.! hakhak.!

~Lu~

CiPoT CeDoT said...

mana lu taw kat lua muka an ensem...
????..
tanda soal di situ...

KriTikan PeDas

Grab This