Followers

22 February 2010

miNah tuDuNg vS aWek fRee hAir




alaa comel nye ko heliza ..da la mata beso..ada pertua nak berkongsi bersama x mcm mana nak mata beso mcm ko...eshh geram plak aku tengok..ase nak gigit2 plak...akhaz...

pandangan org zaman skrg..org yang bertudung iman dia kuat..cukup smbhyg..dega cakap org tua..bersopan satun...org yang x bertudung plak..perangai mcm lahanat..xdek iman...isap rokok..kaki clubing...adakakah pandangan itu betol ???...haa jawap2, jgn malu2....

ok..bg aku..perempuan yang bertudung x semestinya dia baik dari segala segi..tengok jugak cara dia bertudung..kalau dia pakai tudung, pakai baju labuh..tutup segala aurat yang ada..haa mungkin dia memang jenis perempuan yang baik..

tp kalau pakai tudung..baju sendat..seluar ketat..sampai nmpk bonjolan bonjolan yang boleh membuatkan idong aku berdarah..aku rasa dia bukan la wanita yang baik,...dorg nih bertudung atas alasan lain..mungkin dorg bertudung sbb rambut dorg busuk dan buruk/beruban/berkutu..atau mungkin sbb dorg nak tutup love bit yang membengkak kat leher..ye laa..semalaman over nite ngan darling terchinta kan..wajib la ada tanda2 kat seluruh badan..alaa korg mcm x paham2 plak..sapa yang pernah buat??..sila angkat tangan laju2....(saya!!!)

perempuan yang tidak bertudung pula x semesti nya dia jahat/kaki clubing/isap curut/kaki tegok/kaki busuk dan sebagai nya...aku ada member yang x pakai tudung..tp ayu je..perangai baik...x masok clubing..secara jujur nya..ex2 aku bnyk yang tidak bertudung dr bertudung....sbb aku suka dengan perempuan yang free hair..we~~...comel~~.....






kat atas nih ada cara pakai tudung dengan betol..korg picit2 kuat2 gambo kat atas nih..sbb aku taw mata korg x clear...lepas baca blog nih p bedal karot bnyk2..bia tajam skit mata korg...







haa..nih member aku..murni nama nya..bukan cikgu murni nya..jgn salah paham..dia nih memang member aku paling ayu arr...pakai tudung..mata besoo...dagu petak...alaa alaa..comel nye ko kat gambo nih..rasa nak tepok2 je dahi ko murni..korg boleh add fb dia kat sini.

perhh..mcm promote member plak...xpa laa..nnt ko femos boleh aku tompang skali..aku kan skendel ko number sembilanpulohsembilanratus...kan kan kan..gehgehgeh...





cuba ko tengok gambo syarifah amani nih...tengok, dulu dia botak muka comel je..pastu time pakai tudung lagiiiiii la comel...nmpk mcm budak kg pon ada...wahahah..just kiding..awek2 kat lua sana yg pakai tudung tolong jgn terasa nyerk..aku guro ayam je nih..jom gelak sama2 walaupon x lawak...wahahahahhahaha....ok da...gelak sikit2 cukup..kang gelak bnyk2 kang ilmu klua..bak kata tok guru kung fu aku....hu~~










kat atas nih contoh yang x baik ya..pakai tudung tp nmpk dada,...sapa nya makcik la nih..dari mana la dia blaja cara bertudung agak nya...aduyy laaa....tolong jgn biasa kan berpakaian bergini kalau xnak kena hina sesedap rasa..nih kalau aku jumpa kat lua sapa yang pakai mcm nih..memang aku da kutuk kaw kaw da...mcm haram~~










haa nih sapa punya adik la nih..tolong bg nasihat skit..ko da bertudung..berbaju kurung plak..pastuh isap rokok..memang sungguh laa bangang..korg taw x, korg nmpk murah bila gaya mcm nih...aduyy laa..makcik pakcik kat lua sana..tolong tengok2 kan anak anda..supaya tidak jd mcm badut di atas ,...











kalau korg rasa korg nak berfesyen mcm kat atas nih..baik korg x yah bertudung..buat rosak pandangan jerk..kepala je korg tutup, baik x payah...aduy laa..kat malaysia nih mcm2 gaya...korg ingt cantik sngt ke korg pakai mcm tuh...ee~~

aku kalau mak/adik aku pakai tudung tp lengan pendek pon aku sound..sbb aku memang x suka perempaun bertudung yg pakai lengan pendek..nmpk cmm BODOH....dan aku masih x paham lagi nama ada segenlintir perempuan yang mcm nih??..tolong bg penjelasan plesss....

ok sampai di sini sahaja cerita aku memaki perempuan yang bertudung dan tidak bertudung...sapa2 yang rasa x puas hati..korg leh hentam aku kat komen..gehgehgehegh..ok..chaw cin chaw...wuhh~~~




p/s: heliza...jom couple....we~~


21 comments:

Anonymous said...

weLL..uhh..just go with ur own feeLings..which one u are attracted to..dat's aLL I can say..
n yeah,btw,gLad to hear dat u already have a gF.! hekhekhek..^_^

*be loyal yeah wan.! haha.! take care.! ;)) *

~Lu~

~~dieylah~~ said...

plik2 je fesyen zamn skrg..ayoyo..(*walaupun sdar dri x la baik sgt..)..hik3

CiPoT CeDoT said...

lu: akhaz...wan blom ada bf lorh...haduyyy...!!!



dielah: taw xpa..dila jgn jd mcm nih taw..x baik...pakai tudung bai betoi2..jgn pakai tudung tp pakai skrit plak taw...

Anonymous said...

Encik Siput,

Betui ke takda gf? Ke bf? Uikkksss??? Gay hapa??

Muahahahahahha :D

CiPoT CeDoT said...

eh??..
sory2...
tersilap plak...(aduyy kantoi~)
bukan bf tp gf..
hadduuyyy..
mcm mana leh silap nih..
gerhhh...

betoi la kak..
wan single...
tp not avarble..
gehgehgeh...

Anonymous said...

confirm kat malaysia nih? mcm kat indon jerk??

CiPoT CeDoT said...

ada setengah pic kat malaysia..setengah pic lagi kat indo..pa2 pon..semua tuh org beragama islam gak..hum~

Anonymous said...

aku sokong..kalu bg nsihat empunya tudung slalu ckp "xsalahkn,bkn wt itu ini maksiat minum pape jelah" bengang je dgr..nk nsihat lbh kita pn JAHIL jgk tp xla BODOH..huhu

CiPoT CeDoT said...

tuh la pasai...tp bila buat xtaw kan..kita dpt dosa bersubahat plak...nak buat mcm mana kan..dorg ada otak..pikir la dlm2..

Anonymous said...

Kalau pakai tudung tapi pakai ketat, maaf beb, aku tak minat perempuan macam tu, baik aku cari awek free hair aje.

Aku suka perempuan kalau bertudung mengikut syariat seperti tudung labuh, pakaian longgar, kain tebal dan sebagainya sebab ingat perintah tuhan supaya menutup aurat.

Ada gambar di Malaysia iaitu gambar Proton Persona tu.

Dari Zharfan

CiPoT CeDoT said...

zharfan:

tuh la pasai..aku pon x selera ngan perempuan pakai tudung n pakai lengan pendek..aku lagi rela couple ngan awek free hair..kita serupa la dude..akhaz..

wahhh~...ko taw je kan..awek ko ke??..akhaz..

Anonymous said...

Ye lah ye. Aku setuju sangat.

Oh cakap pasal gambar tu.

Sebab gambar tu memang ada di Malaysia sebab negara lain mana ada orang nak bawak Proton. Kalau beli Proton di luar negara memang bodoh sebab boleh beli Toyota dengan harga murah berbanding di Malaysia. Aku memang berani cakap Orang Singapore atau Orang Siam beli Proton memang bodoh. Proton untuk Orang Malaysia dan sentiasa pakai plet Malaysia. Kalau nampak Proton atau Perodua plet Singapore memang bodoh.

Aku ada satu gambar Proton Wira plet Singapore.

Zharfan

CiPoT CeDoT said...

Zharfan:
betol2...
tp bro,,
aku dega crita..
harga kreta proton kat lua lagi murah...
tuh la yg ramai org panas tuh
negara sndr kasi mahal
kat lua jual murah
mana x angin...

Anonymous said...

Ya betul, kat Arab Saudi. Proton Waja CPS jual RM 39,000 untuk Hi-Line tapi Malaysia Waja CPS RM 61,000 cekik darah nak mampus.

Dalam internet ada harga Proton di Arab Saudi.

Cuba tulis Harga Proton di Arab Saudi.

Zharfan

CiPoT CeDoT said...

zharfan:
haaa kan aku da kata...
aku da baca da pasal tuh..
ada sorg pelajar kat Arab dapat phamplet dr proton ..
tekejot berok gak la klu buat perbandingan ngan harga kat Malaysia...
tp nak buat mcm mana..Proton tuh bukan bapak aku punya..
soo terima je laa..
ye x??

Anonymous said...

Ya. Jumpa lagi

Zharfan.

ROS_Cheras said...

Tumpang lalu...

Nama i Kak Ros...i nak cari kenalan untuk sex threesome dgn suami..sms or call me 017-3855491. Area Tmn LengSeng Cheras. Email Rz_Bakarin@yahoo.com or Rosmawati@maybank.com.my.
Add my fb: Rz Suhaimi (Search guna my email)

Kalau jumpa kat luar tu tegur2 la k..i guna proton iswara (kereta kebal) kaler hitam..area lengseng, cheras...

ROS said...

Tumpang lalu...

Nama i Ros...i nak cari kenalan untuk sex threesome dgn suami..sms or call me 017-3855491. Area Tmn LengSeng Cheras. Email Rz_Bakarin@yahoo.com or Rosmawati@maybank.com.my.
Add my fb: Rz Suhaimi (Search guna my email)

Kalau jumpa kat luar tu tegur2 la k..i keja kat maybank bukit beruntung, guna proton iswara (kereta kebal) kaler hitam..area lengseng, cheras...

Kak Ros said...

email: ROSMAWATI.A@MAYBANK.COM

I KERJA KAT MAYBANK BUKIT JELUTONG, SHAH ALAM.

CiPoT CeDoT said...

Kak Ros;
?????

maria mora said...

apapon..semua org sma ja..masing2 buat dosa. kita mudah nmpk keburukan org len..
benda luaran mmg nmpk...but hati lain2..

KriTikan PeDas

Grab This