Followers

07 January 2010

WoNdEr giRLs

ini post yang ketiga pasal awek...1st pasal awek jepun, 2nd pasal Lady Gaga dan sekarang aku nak cerita pasal sekumpulan wanita come lote tahap bunian yang selalu mandi berkemban di sungai-sungai yang terdapat di malaysia..( tuh pon kalau korg penah tengok bunian laa )..

aku agak minat la kat dorg nih...x la minat tahap gaban macam aku minat kat Diana Danial dan Juliana Evans...akahz..

aku minat kat kumpulan nih sebab kesemua nye perempuan..come2, manja2, gedik2...kalau dorg menari tuh..perhhhh....memang cam gini ( sambil naik kan ibu jari )...kumpulan nih berasal dari jepun, x pown korea..aku kurang pasti ar... korg carik sndr la kat pakcik yahoo atau pun kat abang google...

kumpulan ini terdiri dari 5 org sahabat handai sejak kecik iaitu Sohee, Yubin, Sun, Yenny dan Mimi...come2 kan nama dorg..akhaz....korg nak taw kumpulan ape yg aku maksud kan??...
haa meh tengok kat bawah...celik kan mata korg besar2...baru nampak clear nnt..akhaz..

mempersemba kan!!!!
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'













haaa nih la gadis2 yang aku maksud kan..come bukan??..akhaz..

aku kenal kumpulan nih dari member aku...dia menyarankan aku mendengar lagu Nobody...last2 aku layan best plak..so aku nak taw la spe nyanyi lagu tuh..n aku search kan Youtube..rupa2 nya minah-mianh nih yang nyanyi sambil berjoget makyong...i wanna nobody, nobody BUT YOU...(sambil menunjukan jari hantu)...

ada beberapa lagu lagi yang aku minat dari kumpalan nih seperti Hot, Irony, dan Tell me..aku rasa kumpulan nih unik sikit sbb semua lagu dorg ada 'rape'... bukan 'rape=rogol' yang aku maksud kan..harap maklum,...akhaz...

so kalau korg nak layan lagu die sambil menari bersama sama..boleh la korg rajin2 kan bontot pi search kat youtube...( jangan menari sampai patah riuk sudah la nyer, aku x bertanggungjawab keatas kecelakan yang berlaku )


p/s: asal la korg nih cute sngt2....terharu plak aku...akhaz...


2 comments:

Muhammad Khairul Arif said...

wahh!!minat2

CiPoT CeDoT said...

akhaz..
aku pong minat gak..
best dowh tengok dorg joget makyong..
sungguh poweerrrrr...

KriTikan PeDas

Grab This