Followers

18 January 2010

GiLer SeX

aduy laaaa....asal tangki kat badan aku nih...setiap setengah jam nak kencing...naik lengoh kaki aku dok berlari ker toilet...asal nih haaa...paip da bocor aper..????

eh??...salah topik plak...ok kita kembali ke topik asal.....

semakin hari semakin aku pelik dengan budak melayu sekarang nih....makin x taw malu..makin tenang biawak jer nak aib kan diri sendiri...da xdek maruah agak nya...tak pon korg memang bangga nak kat satu dunia yg korg nih memang xdek maruah...????

aku taw...korg musti ada laman web peribadi sendiri kan...mcm facebook, myspace, friendter, tagged, hi5 dan sebagainya...sekarang aku nak tanya...gambar jenis mcm mana korg letak kan photo tuh...????.....gambar muka korg yg cute2/ ensem tuh ker...gambar balak/awekz/x balak/xawekz ker....gambar mak bapak/sbiling korg ker...or korg letak pic mcm nih.....

















suci dan murni kan gambar di atas....xpon korg letak gambar korg yang beraksi COOLLL mcm nih....










sungguh come kan......BUTUH HANG........


kalau si lelaki buat aku x kisah..sebab lelaki memang da terbukti perangai mcm haram (seperti aku)...tp kalau perempuan buat...aduyyy laaa....nmpk BODOH ko taw...nampak sngt2 BODOH!!!....adik2 kat lua sana menyangap sngt ker..sampai nk beraksi mcm nih...taw la jari tuh lawa..tp agak2 la pown....

nih aku letak 5 gambar jer...rasa semak plak kalau letak banyak2..blom lagi aku letak gambar perempuan bercium molot nagn perempuan..blom agy aku letak pic jantan keparat bg love bite kat si jantan keparat.....blom lagi aku letak pic melayu bertudung tunjuk tetek...blom lagi aku letak pic melayu unjuk lurah dada yang mcm longkang busuk..,..huh~~~...

apa jenis manusia korg nih???...korg memang jenis x taw malu ker...korg memang jenis xdek maruah diri ker...xkan korg x malu bila satu dunia tengok gambar korg yg mcm tuh...kalau mak bapak korg tengok..mustie terkejot+sedih dorg tuh...penat2 dorg lahir kan korg..tp perangai mcm bangsat...

aku bukan la manusia yang baik sngt...tp aku x la sampai nak bg taw satu dunia yg aku nih jahat...xla sampai aku bg taw semua org yg aku penah beromen ngan sipolan sipolan...xla aku bg taw satu dunia nih yg aku penah berciom mulut, berlove bite bagai ngan si polan si polan ....tp korg??...main tenang ja letak pic tuh terang2... X TAW MALU KER??!!...

kepada adik2 kat lua sana...xpayah la korg nak bergambar sambil tunjuk middle-finger korg tuh..bukan nya cantik sngt pon jari korg...korg taw x..bila korg ambik gambar mcm tuh..laki2 kat lua nih ingt korg tuh jenis perempuan murahan..jenis perempuan lapaq kote...korg taw x!!...

abang2 ngan akak2 kat lua tuh pulak..xpayah la korg nak tayang gambar korg beromen, bercium, berlove bite suma...bukan dapat apa2 paedah pon..kalau tetibe mak bapak korg taw..haaa malu ooooooooooooooooooooo malu..klu korg sorg je malu x pa..nih ngan nama mak bapak korg sekali naik, xke sedih.....

so kepada melayu2 kat lua sana..piki dlm2 dlu sebelom korg letak pic korg...kalau korg nak buat jahat pown, buat laa...tp x payah la sampai nak tunjuk kat satu dunia yg perangai korg tuh mcm lahanat...nnt bukan nama korg je yg busuk..nama mak bapak korg..negara, agama dan juga bangsa...



p/s: sapa mkn taik, dia yg rasa taik....





7 comments:

Pert Doherty said...

budak2 zaman sekarang.. haha.. nak tunjuk handal buat sex.. binatang... haha..

cube tunjuk handal bace buku elektromagnet gunaan ke.. hahaha

CiPoT CeDoT said...

tuh la pasal...
anjing klu nak beromen pon taw buat kat tempat2 gelap..

nih manusia, da buat bende jahat, tayang plak kat satu dunia...bengong!!

~~dieylah~~ said...

salam..minta istighfar byk2 la sape yg buat tu ye..jgn sampai wat melayu malu jela..papepun..gud advice..

CiPoT CeDoT said...

salam..

trimaz sbb coment..:)

dorg nih memang memalu kan bangsa dan agama...semoga dorg berubah...

Mr Kamikaze said...

Apa nak jdi ngan org melayu...tak ada harga diri..

CiPoT CeDoT said...

bukan semua org melayu...
harap maklum....

CriscoCrisps said...

Don't search for these things la!

I never saw them until I read your blog. How stupid. You probably have to actively search for them. I tak paham apa masalah ko. Don't click on suspicious thumbnails. Just ignore, avoid, swerve and drive away kalo dah benci.

Sendiri sengaja cari/tengok lepas tu kutuk orang. Pot calling kettle black. Kalau diorang nak tunjuk pun diorang punye hal. Ko tak payah tengok kan? Siap letak gambar lagi. Menyibok n gossip kosong pun bukan sifat yang mulia gak. Cepat2 grow up jadi orang berguna.

KriTikan PeDas

Grab This